Toneelschuur, Stadsschouwburg/Philharmonie Haarlem en Patronaat presenteren Open Podium Haarlem!

Zaterdag 11 september organiseren Toneelschuur, Stadsschouwburg/Philharmonie en Patronaat Open Podium Haarlem: dé plek waar artiesten uit Haarlem en omstreken de kans krijgen hun talenten te tonen. De samenwerking tussen de drie grootste podia van de stad dient daarnaast als knallend startsignaal van wat (hopelijk) weer een cultuurrijk seizoen gaat worden. Naast plek voor enthousiaste, getalenteerde artiesten worden de drie zalen die dag gevuld met een verrassend programma, samengesteld door speciaal aangestelde curatoren van Pletterij, Haarlem Blues Club, Haarlem Underground Jazz, Badhuis, Theaterwerkplaats Haarlem, Hip Hop Dubbel A, Meemaakpodium en The Wolfhound.

Open Podium Haarlem ziet zaterdag 11 september als ‘aftrapdag’ van een nieuw cultuurseizoen, waarop plek is voor zowel aanstormend talent als meer gevestigde artiesten uit de stad en regio. Hierin zoekt Open Podium Haarlem de breedte op; van klassieke muziek en koren tot jazz en (Nederlandstalige) hiphop vullen het middag-, avond- én nachtprogramma.

Speciaal aangestelde curatoren van de kleinere culturele instellingen stellen dit programma samen. Met de aanmeldingen voor Open Podium Haarlem en door hen geselecteerde artiesten smeden zij blokken die het Haarlems publiek simpelweg niet mag missen. Zo ontstaat een divers programma dat naadloos aansluit bij het publiek dat in de middag, avond of late uurtjes weer eens op pad wil.

Open Podium Haarlem is een project met een duurzame toekomst; na deze eerste editie willen de instellingen blijven sparren met partners uit de stad en toewerken naar een blijvende samenwerking. In de woorden van Edwin van Balken (algemeen directeur Stadsschouwburg/Philharmonie Haarlem): ‘Het is belangrijk om te laten zien dat we elkaar nodig hebben.’

Open Podium Haarlem roept alle beginnende, opkomende, gevestigde, gewillige, hongerige en enthousiaste talenten op zich aan te melden voor deze unieke dag. Dit kan vanaf donderdag 15 juli 12:00 via www.openpodiumhaarlem.nl , tot en met vrijdag 20 augustus. Daarna gaan de curatoren aan de slag om een niet te missen programma in elkaar te zetten.

Wij vestigen onze hoop op een feestelijke start van het cultureel seizoen, dus laat je talent zien, spreken en horen op Open Podium Haarlem, zaterdag 11 september!

www.openpodiumhaarlem.nl

Aanmeldingen vanaf donderdag 15 juli 12:00 t/m vrijdag 20 augustus

Niks missen? Volg Open Podium Haarlem op Instagram: @openpodiumhaarlem

Geplaatst op ma. 12-07-2021

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring