Welkom bij Slachthuis! Een gloednieuw oefenruimtecomplex van Patronaat, gelegen op het aloude slachthuisterrein in Haarlem.

We moesten er even op wachten, maar eindelijk is er weer een plek in Haarlem waar de muzikant centraal staat en kan repeteren met zijn of haar band, of met andere muzikanten kan samenkomen. Het is zelfs mogelijk een vaste ruimte met opbergruimte te huren in Slachthuis, zodat jouw band een vaste basis heeft en een veilige plek voor backline en instrumenten.

Patronaat en Slachthuis verwelkomen je in de knusse oefenruimtes waar we je geheel je gang laten gaan, en bovendien altijd klaar staan om een koud biertje in te schenken of je vragen over repeteren, optreden of muziekles te beantwoorden.
We hebben veel kennis in huis en delen dat maar al te graag! Ook muziekdocenten maken gebruik van de oefenruimtes en wie weet loop je in de wandelgangen zomaar iemand van een bekende band of artiest tegen het lijf.

De oefenruimtes zijn ingericht met een volledige backline (PA, drumkit, bas amps en gitaar amps) en zijn te huur in tijdblokken van drie uur voor slechts € 33,- . De ruimtes zijn elke dag te reserveren vanaf 12:00 uur.

Vanaf heden willen we solomuzikanten en duo’s de gelegenheid bieden om voor een gereduceerd tarief (7,50 euro per uur) bij ons te komen repeteren. De komende tijd willen we dit tarief vooral hanteren tijdens de maandag en de woensdagmiddag. Bel of mail ons voor meer informatie!

Wil je het groter aanpakken, en een keer je set oefenen in de kleine of grote zaal van Patronaat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Band op foto: Phil's Neighbours

Voor de beschikbaarheid en overige informatie kan er op doordeweekse dagen tussen 10.00 u en 17.00 u  gebeld worden met 023-5175850. Buiten kantoortijden gelieve even contact op nemen met John Ruiter 06-54907166, Danny van ‘t Loo op 06-24962152 of met Dennis Kraakman op 06-55191121.

Wil je reserveren voor vandaag? Neem dan ook even contact op via bovengenoemde mobiele nummers van onze medewerkers John, Danny of Dennis.

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet en neem even contact op, we helpen je graag: info@slachthuishaarlem.nl  Houd bovendien de Facebook pagina van Slachthuis in de gaten voor kortingsacties en nieuwtjes.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes over het Slachthuis, de evenementen die we organiseren, informatie en leuke acties? Schrijf je dan in voor het Slachthuis nieuws bulletin! Stuur een mailtje naar info@slachthuishaarlem.nl en zet in het onderwerp ‘inschrijving nieuwsbrief’. Je kan je altijd uitschrijven door middel van een direct mailtje.
Tot snel in Slachthuis!

Contact:

Slachthuis
Oorkondelaan 3
2033MN Haarlem

maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur:
023-5175850

Buiten kantoortijden:
06-54907166 (John Ruiter)
06-24962152 (Danny van 't Loo)
06-55191121 (Dennis Kraakman)

Voor vragen:
info@slachthuishaarlem.nl 


 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring