Patronaat lanceert concertpas om nieuwe muziek te ondersteunen

Patronaat start nieuwe seizoen opnieuw met succesvolle concertpas Patromaatje
Patromaatje geeft toegang tot minimaal drie concerten per maand!

Vorig jaar begon Patronaat met de lancering van concertpas ‘Patromaatje’, waarmee leden voor eenmalig €25 naar een bijzondere selecte shows in Patronaat mochten gaan van 1 september tot 1 september. Meer dan drie concerten per maand werden door de programmeurs geselecteerd, uiteenlopend van Descendents tot De Likt en New Cool Collective. Wegens het succes van de pas zal er voor het seizoen 2018-2019 opnieuw een Patromaatje pas worden gelanceerd!

Nog even de spelregels op een rijtje. De Patromaatje pas is voor €25 verkrijgbaar in de Ticketmaster webshop van Patronaat. Hiermee kan de pashouder een jaar lang (= het hele seizoen, 1 september tot 1 september) toegang krijgt tot minimaal drie Patronaat shows per maand. De pas is bedoeld voor de avontuurlijke muziekliefhebber die regelmatig concerten bezoekt, nieuwe muziek wil ontdekken en zich graag laat verrassen. De programmeurs van Patronaat maken de selectie en laten zich daarbij leiden door nieuwe talenten, must-see live acts, en bijzondere boekingen in uiteenlopende genres. Met de pas kan je nieuwsgierig gemaakt worden door luide psychedelica; feestelijk worden verrast door opzwepende hiphop; of de nieuwste talenten van eigen bodem ontdekken.

“In Patronaat is elke week van het jaar een divers en uiteenlopend programma te bezoeken, maar vooral onder de nieuwe en onbekende namen is het soms lastig kiezen, en mis je snel iets. Met de Patromaatje pas wordt de vraag beantwoord: van welke band mag je als muziekliefhebber absoluut geen concert missen? We belonen de avontuurlijke concertbezoeker met deze pas, ook door af en toe een gevestigde naam in de lijst toe te voegen, zoals Grandmaster Flash. We kijken er naar uit de eerste club Patromaatjes in september te ontvangen,” aldus de programmeurs. 

Patromaatje pas kopen (of aan iemand cadeau geven)? Dit kan online met een e-ticket die je uiteindelijk bij de een Patromaatje show kunt verzilveren. Zodra jij jouw Patromaatje pas hebt ontvangen, krijg je (of degene aan wie je de pas cadeau hebt gegeven) hiermee toegang tot de 'Patromaatje pas' aangemerkte shows. Laat de pas zien aan de deur, en treed binnen!

Naast toegang tot diverse shows die zorgvuldig uitgekozen worden door het Haarlemse poppodium, komen er ook leuke extra’s bij kijken, zoals toegang tot clubnachten en kortingen bij Sounds Haarlem, North End Haarlem en De Irrational Library Shop. Pashouders blijven op de hoogte via een maandelijkse mail waarin alle Patromaatje shows in worden meegenomen.

Mei
LASTMINUTE: 3/5 Paulusma + Seewolf
9/5 Jeangu Macrooy  
9/5 Guccihighwaters
10/5 DJ Jazzy Jeff
11/5 Haerlemsche Helden
16/5 Dawn Brothers
24/5 Zig Zags + Pizza Knife
30/5 Wang Wen + All Shall Be Well

Juni
9/6 Jarrod Dickenson
20/6 The Legendary Shack Shakers + Wet Boys
23/6 Cult Leader + Birds In Row + Coilguns
23/6 The Dead Brothers + RommelHond
27/6 Rick de Leeuw & Band

Lees hier de algemene voorwaarden.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring