Neem deel aan onze missie

Als Patronaat en de kunsten die wij als podium bieden, is er sterke behoefte aan versteviging van onze positie door de inzet van bevriende partijen uit de maatschappelijke omgeving. Deze kennis- en kunderijke partijen delen mee in onze filosofie met betrekking tot kunst, cultuur, educatie en samenleving, en helpen Patronaat minder afhankelijk te worden van subsidies en hypes.

Geloof jij, net als wij, in de strijd voor erkenning van popmuziek en haar cultuur? Help ons dan structureel te streven een open en eigenzinnig podium te zijn en blijven voor iedereen. Jouw steun, of die van het bedrijf dat je vertegenwoordigt, helpt ons een duurzame, culturele beleving te bieden waarin ruimte is om te zijn wie je bent en je daarin te uiten.

Draag bij aan een wereld die inspireert en uitdaagt om creatief te zijn: word lid van de Patronaat Vriendclub of Young Patronaat Business Club.

Patronaat Vriendenclub

Patronaat Vriendenclub is ons steeds verder uitbreidend netwerk van betrokken ondernemers uit onze maatschappelijke omgeving. De bijdrage van Patronaat Vriendenclub waarborgt mede ons divers en gebalanceerd inhoudelijk programma, maar ook de ontwikkeling van jong en nieuw talent. In ruil voor deze zo onmisbare bijdrage heeft de Patronaat Vriendenclub exclusief toegang tot bijna alle evenementen in Patronaat, naast vele andere bijzondere tegemoetkomingen. 

Wil je meer weten over Patronaat Vriendenclub? Neem contact op met ons contactpersoon Lisa Cobelens.  

Young Patronaat Business Club

Young Patronaat Business Club is dé inspirerende en waardevolle ontmoetingsplek voor zakelijke contacten en (uiteraard) muziekliefhebbers. Het exclusief gezelschap bestaat uit jonge, ambitieuze professioneels tussen de 20 en 45 jaar, met een hart voor Patronaat en onze missie.

Vergezeld door culturele omlijsting en in een ontspannen, informele setting brengen wij de leden vier tot zes keer per jaar met elkaar in contact. Zo helpt Patronaat onderlinge samenwerkingen en het versterken van (bestaande) relaties te realiseren. Naast borrels, diners en het bijwonen van de beste shows, biedt de Young Patronaat Business Club uitgebreid gelegenheid te netwerken: ieder lid krijgt een podium om zijn/haar business te promoten.

Word lid van de meest vooruitstrevende, gemengde en diverse business club van Kennemerland!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring