Samen sterker uit de coronacrisis

Wat fijn dat je Stichting Patronaat wil steunen! Jouw steun kan zomaar het verschil betekenen voor de toekomst van Patronaat en we zijn je enorm dankbaar voor jouw ondersteuning van ons poppodium.
 

Patronaat Vriendenclub & Patronaat Young Business Club

Overweeg je structureel bij te dragen aan Patronaat, onze missie, verbreding van het cultureel aanbod in Haarlem en Nederland én lid te worden van een exclusief gezelschap? Kijk dan hier

 

Vrije donatie

Is mijn donatie anoniem?
Patronaat doet niets met de gegevens die binnenkomen via donaties. Deze worden niet aan derden verstrekt of gebruikt om u te benaderen middels nieuwsbrieven, reclame of andersoortig correspondentie.

ANBI
Patronaat is uiteraard overtuigd van haar bestaansrecht en doet er alles aan meer te zijn dan enkel een podium. Daarom is Patronaat door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Je donatie kan aftrekbaar zijn, maar dit is afhankelijk van je inkomen en andere giften. 

Wil je op een andere manier doneren? Mail ons op: info@patronaat.nl voor de mogelijkheden.

..of scan onderstaande QR code met de camera van je smartphone en doe een donatie via iDeal, Paypal of creditcard.

 

Patronaat Vriendenclub & Patronaat Young Business Club

Wil je graag structureel bijdragen én onderdeel uitmaken van een exclusief gezelschap dat Patronaat ondersteunt? Overweeg dan een lidmaatschap bij onze Patronaat Vriendenclub of de Young Patronaat Business Club.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring