Tickets

Informatie over voorverkoop bij Patronaat

Patronaat verkoopt (e-)tickets via het ticketsysteem van Ticketmaster.
Een ticket betreft een toegangsbewijs die binnen Patronaat altijd een staanplaats omvat, tenzij er expliciet bij vermeld staat dat het zitplaatsen betreft (in de eventomschrijving en op de ticket). Indien hier vragen over zijn, neem dan gerust contact op met info@patronaat.nl

Klik hier voor een overzicht van alle Patronaat shows die momenteel in de voorverkoop zijn bij Ticketmaster.

E-tickets

Kaartverkoop via onze website is snel en heel gemakkelijk - en je hoeft er niet de straat voor op! Via het online ticketsysteem van TicketMaster kun je rechtstreeks al je tickets bestellen en afrekenen. Je hoeft je tickets niet uit te printen (mag wel maar denk aan het milieu), want wij kunnen ze namelijk ook makkelijk scannen vanaf je smartphone! In enkele simpele stappen meld je je aan en binnen een paar minuten is je bestelling voltooid. De servicekosten zijn verschillend en afhankelijk van de ticketprijs. Om direct tickets te kopen surf je naar het programmaonderdeel van je keuze, klik op 'TICKETS' en doorloop de stappen van registratie en betaling. Let op: in enkele uitzonderingsgevallen is Patronaat niet zelf "eigenaar" van een event; in die gevallen kunnen de servicekosten afwijken (lees: hoger zijn). Zorg altijd dat je je kaarten aanschaft via de hier genoemde mogelijkheden, anders val je zo maar in de grijpgrage handen van een van de vele ticket-boeven (Ticket Tribune en aanverwante scharenslijpers), die overigens op zichzelf niet zozeer iets strafbaars doen, maar vooral een idioot hoge prijs vragen - ook voor niet-uitverkochte concerten... Laat hen niet de dief van uw eigen portemonnee zijn!

 


Podium Cadeaukaart

De Patronaat kassa accepteert de Podium Cadeaukaart.

Leeftijden:

Voor de nachtprogrammering (vanaf 23.00 uur) geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, tenzij anders vermeld. Reguliere concerten zijn 'leeftijdsvrij'.

Pinnen/chippen:

Aan de Patronaat-kassa kan men zowel pinnen als chippen.

CKV

Aan de Patronaat (voorverkoop)kassa kan met Cultuurkaart betaald worden. Kom je met een Cultuurkaart-groep? Neem dan contact op met Warry van der Leen (afd. PR/Marketing): warry@patronaat.nl

Patronaat cadeaubonnen

Zijn aan onze Kassa verkrijgbaar in vijf soorten: 10, 15, 20, 25 en 50 euro

Haarlempas & Zandvoortpas

Ben je in het bezit van de Haarlempas of Zandvoortpas? Op vertoon van jouw pas (in combinatie met ID bewijs) ontvang je aan onze kassa korting op je entreekaartje! Daarnaast bieden wij (in beperkte oplage, op=op) deze pashouders een hoge korting op onze Patromaatje pas. In plaats van €25,- kun je op vertoon van jouw Haarlempas of Zandvoortpas in combinatie met jouw ID bewijs een Patromaatje aanschaffen voor slechts €7,50 zo lang de voorraad strekt.

CJP

Ben je in bezit van een CJP pas? Hiermee krijg je een mooie korting op bepaalde entreekaartjes. Indien je niet in het bezit bent van zo'n pas kun je die bestellen via de CJP website.

 

 

 

 

In Haarlem en omstreken zijn kaarten voor Patronaat-producties te koop bij:

Patronaat-kassa
Zijlsingel 2, 2013 DN, Haarlem
(alleen geopend tijdens openbare activiteiten in de zalen)

Sounds Haarlem (tot en met 31 december 2020)
Grote Houtstraat 171
2011 SM Haarlem

Openingstijden:
Monday 12–6pm
Tuesday 9:30am–6pm
Wednesday 9:30am–6pm
Thursday 9:30am–9pm
Friday 9:30am–6pm
Saturday 9:30am–5:30pm
Sunday 12–5pm

Concerto Recordstore (tot en met 31 december 2020)
Utrechtsestraat 52-60
1017 VP Amsterdam


Openingstijden:
Monday 10am–6pm
Tuesday 10am–6pm
Wednesday 10am–6pm
Thursday 10am–7pm
Friday 10am–6pm
Saturday 10am–6pm
Sunday 12–6pm

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring