Ticketverkoop bij Patronaat

Wij verkopen (e-)tickets via het ticketsysteem van Ticketmaster. Een ticket betreft een toegangsbewijs die binnen Patronaat altijd een staanplaats omvat, tenzij er expliciet bij vermeld staat dat het zitplaatsen betreft (in de eventomschrijving en op het ticket).

Bestel en reken je tickets veilig en gemakkelijk online af via onze website of die van Ticketmaster. Denk aan het milieu en print je tickets niet! Wij scannen deze zonder moeite op je smartphone.

Is het concert verplaatst of geannuleerd wegens de corona-maatregelen?

Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons waarin de vervolgstappen worden uitgelegd.

Ben je verhinderd?

Wij kunnen je ticket helaas niet terugnemen. Wij adviseren dat je er een vriend of bekende blij mee maakt, of doorverkoopt via TicketSwap.

Liever een kaartje kopen aan de kassa?

Onze kassa is alleen geopend tijdens openbare activiteiten in de zalen. Kaartjes kunnen alleen met PIN betaald worden.

Welke (kortings)passen en cadeaubonnen accepteert Patronaat?

Patronaat accepteert aan de kassa de Podium Cadeaukaart, Cultuurkaart, Haarlempas, Zandvoortpas, CJP-pas en ons eigen Patromaatje. Neem contact op met Warry van der Leen via warry@patronaat.nl voor meer informatie. Hiernaast verkopen wij onze eigen cadeaubonnen t.w.v. € 10,-, € 15,-, € 20,-, € 25,-, en € 50,- .

Check ons Programma voor een actueel overzicht van shows die momenteel in de voorverkoop zijn.

Warry’s Wijsheid

Koop je ticket altijd via Patronaat of Ticketmaster, of in het geval van doorverkoop via Ticketswap. Anders val je zomaar in de grijpgrage handen van een van de vele ticketboeven (Ticket Tribune en aanverwante scharenslijpers). Op zichzelf doen ze niet zozeer iets strafbaars, maar ze vragen wel idioot hoge prijzen! Laat hen niet de dief van uw portemonnee zijn!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op via info@patronaat.nl

Huisregels van Patronaat

Voor jou is altijd plek. Wel vragen we je onze huisregels in acht te nemen. Lees deze hier.

Patronaat is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) en de Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn op Patronaat van toepassing. Bekijk deze hier.

Wil je weten wat Patronaat doet om de corona-maatregelen in acht te nemen tijdens shows? Kijk dan hier.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring