Opzoek naar de perfecte locatie voor jouw evenement?

Als je een originele, indrukwekkende locatie zoekt voor een bedrijfsfeest, borrel, workshop, feest, vergadering of trouwerij, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kijk hier voor al onze technische specificaties.

Patronaat behoort al jaren tot de top tien podia van Nederland, maar is meer dan een bekroond poppodium. Het moderne gebouw met professionele faciliteiten heeft veel te bieden, waaronder vier unieke locaties die gezamenlijk of afzonderlijk af te huren zijn voor besloten of openbare evenementen tegen aantrekkelijke, op maat gemaakte prijzen. Ook is Patronaat binnen Haarlem een erkende trouwlocatie en zijn we zowel per OV als auto makkelijk te bereiken.

Je bent vrij jouw evenement naar behoeven in te richten, van horeca tot licht & geluid, of dit overlaten aan ons. Van inrichting en techniek tot artiesten en horeca, Patronaat denkt en werkt graag mee.

Hiernaast draagt Patronaat actief bij aan verduurzaming en is in bezit van het gouden Green Key certificaat. Meer informatie over ons verduurzamingsplan vind je hier.

Locaties binnen Patronaat

Direct nieuwsgierig naar onze technische specificaties per zaal? Kijk dan hier.

Onze zalen bieden ruimte aan evenementen van uiteenlopende omvang. In dit document vind je beknopte omschrijvingen, beeldmateriaal en informatie aangaande de capaciteit van onze zalen.

Let op: mede dankzij de wereldwijde corona-pandemie hebben er veranderingen binnen Patronaat plaatsgevonden, zoals het inrichten van Stage 1 conform de geldende maatregelen en het ombouwen van Stage 3 tot een tijdelijke opnamestudio. Voor actueel beeldmateriaal verzoeken we je direct contact met ons op te nemen.

Contact

Voor meer informatie over mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid (of gewoon een goed gesprek) verzoeken we je contact met ons op te nemen. Stuur je naam, telefoonnummer en een beknopte omschrijving van je wensen naar verhuur@patronaat.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bellen mag uiteraard ook, via 023-5175850.

Laten we bellen!

Vul hier enkele gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring