Patronaat Vriendenclub

 

Young Patronaat Business Club

 

Patronaat
Met een sterke programmering en een eigen karakter behoort Poppodium Patronaat al jaren tot de top tien van de kernpodia van Nederland. Kwalitatieve popmuziek in al haar vormen en aanverwanten is altijd de kern geweest van waar het bij Patronaat om draait. Vanaf het eerste begin heeft Patronaat op alle fronten alleen maar groei gekend. Momenteel worden er jaarlijks ongeveer 500 activiteiten georganiseerd die gemiddeld jaarlijks 150.000 bezoekers trekken en geniet  Patronaat nationale allure met een sterke en veelzijdige programmering die praktisch alle facetten van de popmuziek raakt. 

Young Patronaat Business Club (YPBC)
Young Patronaat Business Club is dé inspirerende en waardevolle ontmoetingsplek voor zakelijke contacten en uiteraard muziekliefhebbers. De YPBC is een exclusief gezelschap van jonge ambitieuze professionals (tussen de 20 en 40/45 jaar), met een liefde voor muziek en een hart voor Patronaat. Leden komen als peers met elkaar in contact in een inspirerende omgeving, onder het genot van een hapje en een drankje, al-dan-niet in combinatie met een muzikale omlijsting van Patronaat.  Haarlem en omgeving kent veel jonge inspirerende (creatieve) professionals die op zoek zijn naar een netwerkclub die bij hen past, voor zowel het leggen van zakelijke / creatieve contacten als een plek waar ze als hardwerkende professionals plezier hebben in het gezelschap van gelijkgestemden.

Door de opkomst van het Popcentrum op het voormalige Slachthuisterrein, in combinatie met de creatieve hub die zich daar ontwikkelt, maakt dat de bijeenkomsten van de YPBC een van de meest unieke en inspirerende businessclubs is van heel Kennemerland!

De Activiteiten
Patronaat beschouwt de YPBC-leden als ambassadeurs en doet wat zij kan om daar een prachtig en exclusief programma tegenover te stellen. Vier tot zes keer per jaar organiseert de Young Patronaat Business Club een gevarieerd en uniek programma voor haar leden. Naast de borrels, diners en het bijwonen van de gaafste shows, biedt het programma natuurlijk ook uitgebreid gelegenheid om te netwerken. Ieder lid krijgt bij de YPBC een podium om zijn/haar business te promoten!

Als lid van de YPBC ben je verzekerd van een ongedwongen sfeer waarbij iedereen zich thuis & welkom voelt.

Sounds Good?!

JOIN THE CLUB!

Wil je meer informatie over de kosten of lid worden? 

Laat gerust wat van je horen en klik hier!